قابل توجه فارغ التحصیلانی که تقاضای ارسال مدرک تحصیلی خود، از طریق اداره پست را دارند.

تذکر:

فارغ التحصیلان آقا، حتما می بایست جهت دریافت و یا ارسال مدرک تحصیلی، کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت و کپی برابر با اصل آن را، و یا گواهی اشتغال به تحصیل در مقطع بالاتر با درج شماره معافیت همان مقطع در نامه، را ارائه نمایند.

در ضمن آدرس مبنا برای ارسال مدرک تحصیلی دقیقا آدرسی ملاک عمل قرار می گیرد که دانشجو در قسمت درخواستها ثبت نموده است و در صورت بروز هر گونه مشکلی، مسئولیت متوجه شخص دانشجو خواهد بود.